FAQ

Veelgestelde vragen

Zijn we alleen in de spa?

Ja, je huurt Spa Marsana een aantal uren voor jezelf en je partner, er zijn geen medebezoekers.

Wat te verwachten van een bezoek aan Spa Marsana?

Bij aankomst wordt je persoonlijk ontvangen door de eigenaar(s) en kort rond geleid. Tijdens de rondleiding wordt duidelijk uitgelegd hoe je de faciliteiten kunt gebruiken. Je kunt ook zelf een geurtje kiezen voor in de opgietemmer bij de Finse sauna en je favoriete kruidenolie voor in het bad. Uiteraard kun je ook vragen stellen. Daarna krijg je een badjas en slippers en heb je het complex voor jezelf.

Hoeveel kost een reservering?

Dat is mede afhankelijk van de tijdsduur (tenminste 3 en max. 6 uur) en het aantal personen (1 of 2 tot maximaal 4 p). Als je een romantisch arrangement meebestelt komt deze meerprijs er nog bij. Alle tarieven vindt je op de pagina Arrangementen.

Zijn de tarieven per persoon?

De tarieven zijn gebaseerd op twee personen.

Kan ik met meer dan 2 personen Spa Marsana bezoeken?

Ja, je kunt met een vriendinnen- of familiegroep van maximaal 4 personen terecht.

Wat is inbegrepen?

Het gebruik van alle faciliteiten, badjas/ handdoeken en slippers, scrubzout, shampoo en douchegel, föhn, koffie, thee en kraanwater en parkeren op de privé parkeerplaats.

Zijn er hapjes/ drankjes?

Spa Marsana voorziet niet in hapjes. Deze mag je zelf meenemen. Er is een klein assortiment (fris)drank aanwezig tegen betaling; Cava, wijn, frisdrank, bronwater. Maar je mag ook je eigen consumpties meenemen. Koffie, thee en kraanwater zijn gratis. Er is een Senseo, een waterkoker, servies, bestek en glazen, evenals een koelkast. 

Welke faciliteiten zijn er?

Een spabad, Finse sauna, stoomcabine, infrarood cabine, tweepersoonsbad, Chi Vitalizer. Bekijk ook eens de ‘Virtual Tour’ op de site.

Waar zie ik wanneer de spa vrij is?

Op de site staat op de pagina Reserveren een overzicht met beschikbare plekken op korte termijn. Of klik op  "Een bezoek plannen aan Spa Marsana? Kijk hier voor beschikbara data''.
Voor een datum buiten de vermelde periode neem je contact op.

Hoe kan ik reserveren?

Dit kan op diverse manieren: telefonisch, via app of sms, via het contactformulier of e-mail of aan de receptie

Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?

Als je een voor jou speciale dag wilt reserveren, boek dan bijtijds om teleurstelling te voorkomen. In het algemeen geldt; vakantieperiodes, avonden en weekends zijn vaker weken vooruit gereserveerd

Kan ik zonder reservering terecht?

Nee, we werken alleen op afspraak. Zo sta je niet voor niets aan de deur.

Kan ik zonder aanbetaling een tijdstip reserveren?

Nee, dat gaat niet. We houden de spa exclusief voor jullie vrij zodra je gereserveerd hebt. De ervaring leert dat zonder aanbetaling het risico op no-show te groot is.

Welke betaalmethoden zijn er?

iDeal, contant, eigen overboeking of pinnen. Géén creditcards.

Kan ik naar de sauna als ik zwanger ben?

In het algemeen geldt dat je de eerste 13 en de laatste 6 weken van je zwangerschap beter niet naar de sauna kunt gaan. Bij een gezonde zwangerschap kun je in principe vanaf 13 weken de sauna bezoeken. Overleg bij twijfel voor je bezoek eerst met je specialist.

Zijn er voorzieningen voor minder validen?

Het complex en alle faciliteiten zijn op de begane grond. Ook zijn er enkele voorzieningen die het gebruik van het spabad en tweepersoons bad gemakkelijker kunnen maken zoals:
• een stevige, brede trap met leuningen bij het spabad (standaard aanwezig)
• twee stevige handgrepen op het tweepersoons bad en/of een anti-slipmat in het bad (op aanvraag bij reservering of ter plekke vragen)

Heb ik een QR code nodig ivm corona?

Spa Marsana is een privé sauna waar je alleen terecht kunt na reservering. Dus géén openbaar toegankelijke doorstroomlocatie. Dit betekent dat je géén qr code of corona app nodig hebt om toegang te krijgen. 

Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact op!